Nieuwe leden zijn van harte welkom. 

Het is waardevolle om in onderlinge verbondenheid psalmen, geestelijke liederen en klassieke werken te oefenen. En uiteindelijk tijdens concerten in samenwerking met instrumentalisten en onder de inspirerende leiding van Mark Brandwijk, de rijke boodschap van het evangelie te delen met luisteraars.

Cantate Deo zit niet stil. Een veelbelovend seizoen met een prachtig programma staat voor de deur. D.V. 4 november a.s. organiseren wij m.m.v. Chr. Jongerenkoor Glory een Najaarsconcert 'Glorie aan God' t.b.v. MAF Flying for Life in de Bethelkerk in Lunteren. D.V. 23 december a.s. geven wij in de Sint-Joriskerk een Kerstconcert 'Cantate Deo zingt Koralen - Het kerstlied door de eeuwen heen'. Al eeuwen lang wordt het wonderlijke Kerstevangelie bezongen in prachtige koralen. Wij gaan voor dit concert op zoek naar de parels uit de muziekgeschiedenis, en combineren die met prachtige hedendaagse psalm- en liedbewerkingen. Voor 25 april 2024 staat een uniek Oranjeconcert in de Sint-Joriskerk in Amersfoort m.m.v. Brassband Amersfoort op het programma.

Wij zien voor dit seizoen uit naar de samenwerking met: Arjan Wouters, vleugel, Johan van der Graaf, orgel, Brassband Amersfoort, Pascal van de Velde, trompet, Nanette Mans, sopraan, Chr. Jongerenkoor Glory uit Hardinxveld o.l.v. Mark Brandwijk, Evelyn Heuvelmans, hobo en Severin van Dijk, dwarsfluit. 

Jaarlijks wordt er stemvorming door een zangcoach georganiseerd. Dit najaar zal Nanette Mans dit voor ons verzorgen.

Wij zijn weer enthousiast om het nieuwe seizoen o.l.v. Mark Brandwijk te starten. Wil je deze ontspannen activiteit met ons meebeleven? Schuif dan een avond aan om het mee te maken. Onze repetities zijn ontspannen en sfeervol. 

Cantate Deo groeit sterk, met name met jonge zangers.   

Cantate Deo repeteert op donderdag van 19.45 - 22.00 uur in De Lichtkring, Laan naar Emiclaer 1 in Amersfoort. Voor de route: Klik hier  Zie voor meer informatie www.cantatedeo.nl of neem contact op met Henny Teeuwissen, bestuurslid Ledenzorg. Zij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30142438.

Wanneer u enthousiast bent en overweegt lid te worden, wordt u na het bijwonen van drie repetities gestemd en bepaalt de dirigent of uw stem past binnen de klankkleur van Cantate Deo.

Regelmatig organiseren wij een project waaraan u voor een korte periode van ca. drie maanden kunt deelnemen. Volg ons daarvoor via social media.