Nieuwe leden zijn van harte welkom. 

Tot medio mei 2024 is er tijdelijk een ledenstop! Volg ons op social media voor de ontwikkelingen rond ledengroei.

Het is betekenisvol om in onderlinge verbondenheid psalmen, geestelijke liederen en klassieke werken te oefenen. En uiteindelijk tijdens concerten in samenwerking met instrumentalisten en onder de inspirerende leiding van Mark Brandwijk, de rijke boodschap van het evangelie te delen met luisteraars.

Cantate Deo bestaat uit enthousiaste zangers en zit niet stil. 

Op D.V. 25 april 2024 is er een concert gepland in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. We willen dan met onze muziek stilstaan bij vrede en vrijheid met onder andere de ‘Battle Hymn of the Republic’ en ‘the Holy City’. We doen dat in een unieke samenwerking met de Brassband Amersfoort o.l.v. Vincent Verhage. Dit orkest staat bekend om z’n veelzijdigheid en unieke sound en is te beluisteren in verschillende combinaties waarin we optreden met de instrumenten van de brassband. Dat varieert van het verstilde koraal van ‘Heer wees mijn Gids’ tot de uitbundige ‘Battle Hymn of the Republic’. 

Jaarlijks wordt er stemvorming door een zangcoach georganiseerd. In 2023 heeft Nanette Mans dit voor ons verzorgd.

Wilt u of wil jij deze ontspannen activiteiten met ons meebeleven? Schuif dan een avond aan om het mee te maken. Onze repetities zijn ontspannen en sfeervol. Cantate Deo groeit sterk, met name met jonge zangers. 

Cantate Deo repeteert op donderdag van 19.45 - 22.00 uur in De Lichtkring, Laan naar Emiclaer 1 in Amersfoort. Voor de route: Klik hier  Zie voor meer informatie www.cantatedeo.nl of neem contact op met Henny Teeuwissen, bestuurslid Ledenzorg. Zij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30142438.

Wanneer u/jij enthousiast bent en overweegt lid te worden, wordt u/jij na het bijwonen van drie repetities gestemd en bepaalt de dirigent of uw/jouw stem past binnen de klankkleur van Cantate Deo.